Naar de inhoud springen

Een houtje en een touwtje

Hoe simpel kan het zijn. Een indianendorp van zomaar gevonden dingetjes op het strand. 

Je zou het misschien zo op het eerste gezicht niet zeggen maar wat je hier op de foto ziet is een indianenstam in de bergen. Het opperhoofd staat in het midden. Ze houden een vergadering bij de totempaal voor ze op bisonjacht gaan.

Wat een avontuur. Zomaar in het zand. Gemaakt van random gevonden rommel op het strand. Dit is ECHT spel. zoeken, combineren, fantasie, serendipiteit. Een verhaal ontstaan door een toevallig samenraapseltje. Mijn kinderen zijn hebben hier een middag fanatiek aan gewerkt. Helemaal in het moment.

Een houtje, een veertje of een touwtje en je speelt niet meer maar BENT die indiaan op bisonjacht. Ugh.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *