Naar de inhoud springen

Holy scrap!

Hier MOET ik een keer naar toe. De winkel Scrap in Rotterdam. Wat is Scrap? Lees het hier. 

SCRAP geeft afvalmateriaal een tweede kans. De hele winkel ligt dus vol met gekke dopjes, latjes, elastiekjes, stukken schuimrubber, tubes, matten, slangen en nog ontzettend veel meer. Met al dat plastic, karton, stof, touw, rubber, papier en hout en weet ik wat niet meer kun je oneindig veel bouwen, knutselen, spelen of verwerken in projecten.

Meuk is leuk

Kortom een hal vol meuk. De hemel voor kinderen. Twee jaar geleden waren we op stadsvakantie in Rotterdam. In een park was een festival met bouwplaats en een knutselkraam a la scrap. Je mocht op de kaart van Rotterdam gebouwen maken. Fantasiegebouwen of dingen namaken die echt bestaan zoals de markthallen of de euromast. Een geoefend oog zal de markthallen meteen herkennen op het plaatje. De kinderen, en ikzelf stiekem ook, waren niet weg te slaan bij deze stand. We hebben een stuk of twintig gebouwen gemaakt van rommel. De mogelijkheden waren oneindig. De tijd stond stil. Heerlijk. Hier kan geen speelgoed tegenop.

Thuis heb ik alvast een beginnetje gemaakt op de trap. Het werd een drumstel. Goed voor een uurtje spel. Wat zou jij hiervan bouwen?

Tjek de website van Scrap: http://www.scrapxl.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *